Dagmatte i Solna sökes! (Eventuellt)

Stad

Stockholm

Datum

den 1 november 2020 - den 1 juni 2021

Betalning

2500 kr

Beskrivning

Jag och min sambo söker efter någon som bor i Solna, älskar hundar, är hemma heltid (kanske studerar du på distans, är sjukskriven, jobbar hemifrån eller är pensionär?) och som kan tänka sig att ta hand om vår hund vardagar mån-fre ca: 7.30 - 17.00 (en av oss har dock möjlighet till flex samt arbeta hemifrån någon gång ibland så detta är generella tider). Vi skulle ha möjlighet att både lämna och hämta hos dig/er. Vi bor i Solna (vid Solna Centrum och en av oss arbetar i Skanstull och den andra har ett arbete ute på Lidingö).

Vår hund är en okastrerad 10 år gammal (mellan) pinscher tik. Hon är väldigt alert och social men älskar även att ligga och mysa i soffan. Långa promenader tycker hon är trevligt (om det inte regnar). Hon fungerar generellt sätt bra med andra hundar, barn och katter.

Just nu jobbar både jag och min sambo hemifrån delvis/samtliga veckodagar pga Corona-viruset vilket medför att vi inte behöver någon dagmatte förens från och med kanske efter sommaren (möjligtvis innan) och framåt. Vi är dock ute efter ett långsiktigt samarbete/engagemang på åtminstone några veckor eller allra helst månader. Ersättningen kan diskuteras men någonstans mellan 2000-3000 kr per månad alternativt 100-150 kr/dag.

Om detta låter intressant eller om du har några frågor eller funderingar tveka inte att skicka ett meddelande till mig/svara på annonsen! :)

Din hund på väggen! Skicka enkelt in ett foto på din hund och få en personlig tavla tillbaka via Buddy & Grace.

Få 15% rabatt på den svenska succén Buddy & Grace som sålt tavlor över hela världen. Använd koden "hitta15" vid beställningen.

Buddy & Grace @buddyandgraceart

En perfekt present — Läs mer och beställ