Vid behov-hundvakt sökes till energiska Ralf!

Stad

Stockholm

Datum

den 1 juli 2024 - den 31 oktober 2025

Betalning

100 kr

Beskrivning

Söker en vid behovs-hundvakt till nakenhunden Ralf, 1.5 år i Liljeholmen, Stockholm med omnejd. Gäller alltså inte något specifikt datum utan vill mer kolla om det finns något intresse av att bli då-och-då-hundvakt – någon jag kan höra av mig till när det behövs :)

Väldigt viktigt är att du är hundvan, varför förstår du snart!

Ralf är ett genomsnällt och roligt energiknippe som gillar alla. Men:

1. Han har separationsångest från mig, så första gången han är ensam med dig/er lär vara gnällig. Han kan inte vara ensam hemma ännu.

2. Han är hundreaktiv (obs INTE aggressiv). Han vill fram till exakt varje hund han ser och blir väldigt överexalterad och uppjagad. Vi kör skvallerträning och på avstånd går det numera bra. Du måste med andra ord vara bekväm med detta och kunna hålla dig tydlig och lugn – då vissa hundmöten blir jobbiga (och högljudda). Alla hundar han väl får hälsa på går det dock toppen med, eftersom han, trots allt, älskar hundar.

3. Han går på mediciner dagligen. En av dessa är då Ralf har Diabetes Insipidus vilket påverkar kissande. Tidigare har han behövt blöja på grund av detta men med medicinering har det inte skett någon olycka inne på väldigt länge.

Inser att det är svårt att "sälja in" en hund som Ralf, MEN, utöver allt detta är han också en fantastisk och alldeles underbar hund med så mycket kärlek att ge.

Om du mot förmodan orkat läsa ända hit och känner att Ralf och du är en bra match – hör av dig, så kan jag berätta mer :) I slutändan är det viktigast för mig är att du är snäll!!

PS. Ralf har en hundsyster här hemma så det är helt OK om du har hund också, han är van vid att inte vara ensamhund. Men din bör vara vuxen och kunna säga ifrån om Ralf blir för ”på”.

Kan också tänka mig att utbyta tjänster om du har en hund som behöver passning ibland :)

PS2. Skrev 100 som ersättning mest för att jag var tvungen att skriva något, men tänker att vi kan komma överens om det tillsammans.