Dagmatte till underbar kille på Södermalm

Stad

Stockholm

Datum

den 14 september 2022 - den 31 december 2022

Betalning

100 kr

Beskrivning

Jag har en underbar hanhund som följt med hem till Sverige efter en forskningsresa utomlands. Han väger nästan 20 kilo och klassas som en mellanstor hund. Han är intelligent, enkel och vänlig, men också mycket energisk och ibland är det nästan så att det spritter i kroppen på honom. Utöver detta älskar han uppmärksamhet och är väldigt socialt begåvad både med människor och andra hundar.

Tillsammans bor vi på Södermalm. I dagsläget är jag borta mellan 9-15 på veckodagarna, ibland även lite längre än så, och behöver därför jag hjälp med hundpassning. Just nu förlitar jag mig mycket på släkten för att hunden inte ska lämnas själv under dagtid, men jag skulle oavsett behöva extrahjälp en eller två dagar i veckan.

Jag söker någon som vill lära känna en extra familjemedlem och som har möjligheten/viljan att hjälpa till lite längre dagar. Förhoppningen är att någon skulle kunna ta hunden från runt klockan 08 på morgonen till runt 16-17 på eftermiddagen. Jag kan både hämta och lämna. Det är viktigt för mig att personen som gör det är trygg och pedagogisk, och gärna van med hundar sedan tidigare då han trots allt inte kommer med bakgrunden av ett tryggt hem utan vuxit upp på gatan.

Om du går i tankarna på att passa en hund så får du gärna höra av dig med dina tankar och förväntningar. Kanske vore det då så att vi skulle vara en bra match!

1 svar på annonsen