Hundvakt midsommarkransen

Stad

Stockholm

Datum

den 20 juli 2022 - den 31 mars 2023

Betalning

170 kr

Beskrivning

Hej! Hundvakt finnes midsommarkransen med omnejd

Hej. Jag kan nu erbjuda hundvakt till din vovve i en trygg miljö med mycket motion och lek. Jag och min Australien shepherd på 1,5 år kommer finnas tillgängliga för hundrastning, dygnspassning och dagmatte
Vem är jag?
Mitt namn är Ella och jag är 20 år, jag hoppade av gymnasiet i 2018 för att jobba med hundar och utbilda mig på distans inom hund. Efter alla år är jag nu utbildad hundinstruktör och hunddagis föreståndare. Har spenderat 7 månader i Thailand för att jobba på hundsheltet och för att hjälpa till som hundinstruktör med olika typer av problem med hundarna på sheltret och hjälpte nya hundägare med tips och tricks. Min vovve tränar och tävlar jag med i Rallylydnad, spår, Agility och Lydnad aktivt och har höga krav på min hund och han funkar med alla hundar han har träffats och är bra på hundsignaler och har hjälpt många hundar med att bli säkrare med andra hundar. Jag är ute minst 4 timmar med min aussie och eftersom jag ändå är hemma hela dagarna så varför inte erbjuda andra glada hundar att hänga med på våra roliga dagar ute i skogen. Startar eget företag omgående så kommer ha avtal, betala skatt och ha försäkring på alla hundar jag har.
Din hund ska funka med andra hundar. Om din hund har svårt med hundmöten eller liknande så jobbar jag gärna med din hund under promenaderna, jag jobbar med mina hundar jag har på promenaderna så som gå fint i koppel, hundmöten, gå lös ect. Är din hund allergisk ellet liknande så skickar du med godis då jag använder väldigt mycket godis på promenaderna. Då jag jobbar med hundarna så spelar det ingen roll om hunden drar eller liknande.
Jag tar 175 kr per dag
Är det något för dig och din hund? Hör väldigt gärna av dig så ser vi vad vi kan lösa??

Sma 0730844494 eller mejla till [email protected]