Hundrastning dagtid 2-3 dagar/vecka till vår golden retreiver Wally

Stad

Göteborg

Datum

den 16 januari 2023 - den 21 maj 2023

Betalning

0 kr

Beskrivning

Hej!

Vi söker nu hundvakt till vår golden retreiver Wally som är 2,5 år gammal. Wally är en glad och livlig tjej som gillar alla människor och djur. Lika mycket som hon gillar att busa så tackar hon heller aldrig nej till mys i soffan eller att få sitta på en parkbänk eller gräsplätt och kika på allt som händer runt omkring.

Vi bor i Örgryte/Jakobsdal och söker nu en vänlig själ som kan tänkas hjälpa vår tjej att få komma ut på promenader under vardagarna då vi arbetar. Det handlar om ca 2-3 dagar i veckan framförallt runt lunchtid men vid tillfällen också under eftermiddagarna. Om du vissa dagar önskar att få ha henne hela dagen eller vissa dagar tycker att det passar dig bättre att enbart hämta henne och ta henne på en promenad på dagtid så kan vi diskutera det sinsemellan. Vi kan vara flexibla utefter vad du anser passar bäst för dig. Du väljer själv vilka dagar och tider som passar dig bäst.

Pris görs upp sinsemellan utefter vad du anser vara lämpligt. Vi ses gärna på ett möte och diskuterar frågor, funderingar och dina önskemål/tankar. Om du är instresserad kan vi också träffas vid ett par tillfällen och tillsammans promenera med henne så att du känner dig trygg tillsammans med Wally.

Vänliga hälsningar,
Wally, Hanna & Daniel