Hundvakt till underbara Diesel

Stad

Stockholm

Datum

den 1 februari 2022 - den 31 december 2022

Betalning

0 kr

Beskrivning

Diesel är en herre på snart 6 år. Han är en blandras. Mamma är Bullterrier och pappa är en blandis av chihuahua, papillon och yorkshireterrier. Diesel har inte haft det lätt. Han har varit i många hem innan mitt men de senaste 2 åren har han bott tillsammans med mig och mina tre döttrar som jag har varannan vecka. Tanken var inte att jag skulle ha hund igen då jag är ensam och jobbar heltid men när jag fick höra av den dåvarande ägaren att han skulle till hundstallet eller avlivas så kunde jag inte låta det ske. Jag har haft hjälp av mina föräldrar och en släkting som jobbat hemma men det saknas ändå en del dagar i veckan vi behöver hjälp.

Iom Diesels uppväxt så har han svårt att lita på andra hundar och han är inte så speciellt förtjust i katter heller, men för att marknadsföra honom rättvist så är han en underbar hund! Han är lydig, mysig och helt underbar. Han fungerar bra med barn! Du kommer aldrig känna dig mer älskad än vad du gör av Diesel.

Jag bor i Vällingby och har för närvarande inget körkort (men är på väg att ta) så vore bra om du bor nära. Jag kan inte betala jättemycket men jag lovar er att ni kommer att älska Diesel!

Diesel behöver måttlig motion men han gillar mest sällskap.