Dagmatte/husse till en Staffordshire Bullterrier

Stad

Stockholm

Datum

den 3 januari 2022 - den 1 mars 2022

Betalning

250 kr

Beskrivning

Hej,

Vi söker efter någon som vill ha lite sällskap några dagar i veckan av vår 1åriga kille av rasen Staffordshire Bullterrier. Han är världens goaste, mysigaste och gladaste kille som hittills har älskat alla människor han någonsin har träffat. Han älskar barn men vi ser gärna att du inte har några mindre barn då han kan bli lite för uppspelt och välta omkull dem då han inte har koll på sin egen storlek.

Under november/december kommer han att operera båda armbågarna vilket betyder att det väntas en lång rehabperiod för honom med mycket vila. Han kommer inte få hoppa/springa/leka fritt så som han gjort förut och vi söker därför efter någon som är väl medveten om vad detta innebär och som tar det på största allvar.

Vi söker därför efter någon som främst är hemma om dagarna, kanske studerar eller jobbar hemifrån, vill ha en soffkompis, gå lugnare promenader eller som kanske gillar att träna nosework eller liknande lugnare aktiviteter som kan stimulera hans hjärna.

Tror du att du är rätt person? Hör av dig så berättar jag mer om vår kille och vad vi förväntar oss av dig som hundvakt.