DogWalker & Hundpassning | Solna med omnejd

Stad

Stockholm

Datum

den 8 november 2021 - den 30 juni 2022

Betalning

3000 kr

Beskrivning

Jag tar ut din hund och rastar han/hon 20 min per dag. jag åker till ert hem och hämtar ut. Jag är känd från nätet inom det holistisk coaching (inte okänd person) Seriös och pålitlig.

Jag är en erfaren hundägare av starkare raser. Har själv rottweiler som är 7år och jag har haft sedan han var 3 månader.. Jag är i 50 års åldern. Jobbar via telefon hemifrån (mobilen) och kan anpassa mina tider själv som jag vill. jag har arbetat tidigare som hundvakt och erbjuder nu mina tjänster för ett par stycken seriösa kunder, som söker efter en trygg hundpassare, som är pålitlig och snäll vid er hund och noga så inget händer. Jag är van vid starka raser och hur fokus hela tiden måste vara på hunden. Jag har en enormt stark hund själv. Jag rastar inte olika hundar tillsammans. varje hund får sin egen tid av 20 min rastning med mig och jag kan sätta fram mat och byta vatten. Det är viktigt att ni har en hundwalker som finns där varje dag, så ni kan åka till jobbet utan att konfronteras med sjukdomar och alla annat möjligt. så er hund inte kan komma ut under dagen.

Jag erbjuder hundrastning av er hund månd-fred, dagtid & kvällstid. 1 st 20min dogwalk mellan 9.30 - 13.30 (den tid som matchar bäst för er hund) per dag. Endast Månads bokning (22 dagar) Jag bor i Solna, är bilburen. Bensin läggs till i priset om det blir längre bort än Bromma/Sundbyberg/Solna.