Söker dagmatte!

Stad

Stockholm

Datum

den 9 augusti 2021 - den 20 december 2021

Betalning

3500 kr

Beskrivning

Hej! Emelie heter jag och har en gos datura catala (relativt ovanlig ras i Sverige men kallas också spansk vallhund) tik på snart 1 år. Jag börjar att arbeta i Bromma 9 Aug och skulle därefter behöva hjälp vardagar på dagtid. Gärna i närheten av Bromma, Sundbyberg eller Spånga eller möjligen Kungsängen där vi bor. Har du möjlighet att hjälpa till? Hör gärna av dig! Tanken är att hon kan få vara hemma hos hundvakten under dagen.

Hon har blivit skrämd vid hundmöten som valp och har idag svårt för hundmöten i koppel, men har aldrig problem när hon hälsat eller lekt med andra hundar. Jag tror att mycket av hennes problematik i nuläget handlar om förväntningar då hon t ex under kurstillfällen gjord lekinviter till de andra hundarna. Hennes osäkerhet har växt bort och hon har blivit mycket säkrare i sig själv, vilket är flera steg i rätt riktning! Vi tränar mycket på detta med hundmöten. Men vi har t ex haft andra hundar här hemma och hon har lekt med andra hundar utomhus helt utan problem. Hon kan vara lite avvaktande men nyfiken till en början (nosar lite, tar ett steg tillbaka och håller på så tills hon är helt bekväm) men när det släpper vilket det gör snabbt så leker hon gärna och har aldrig varit några problem.

Mot människor är hon lite reserverad till en början, men det släpper fort och då är hon hur trevlig som helst. Hon kan grundläggande lydnad och kräver inte jättemycket (men brukar tvinga med henne på långpromenader och träningar ändå ??). Hon ÄLSKAR skogen och bär gärna på en pinne under promenaden eller lägger sig och tar en paus mitt i där hon tycker att hon ska käka på en pinne haha. Hon är inte allergisk mot något, tackar ytterst sällan nej till lek och skulle beskriva henne som en glad tjej som förstår ett nej helt enkelt.

Priset (3500 kr) är per månad och går att diskuteras. Vi bestämmer det och andra praktiska saker vid vidare kontakt.

Hör gärna av dig! ??