Dagmatte i Sundbyberg

Stad

Stockholm

Datum

den 1 juli 2021 - den 31 december 2021

Betalning

0 kr

Beskrivning

Jag heter Johanna och bor i Sundbyberg, jag har två egna blandisar varav en tik och en hane (småhundar) japansk spets/chihuahua samt tibetansk spaniel. Jag har 25 års erfarenhet av hundar stora som små. Haft Rottweiler, schäfer men numera ”konverterat” till den mindre rasen ??

Mina hundar är trygga lekfulla och stabila hundar och funkar med alla!
Så tar gärna emot lekkamrater i behov av omvårdnad sällskap och promenader. Både vid behov men också under dagarna i form av hunddagis. Just nu är vi dagmatte åt en dvärgpincher några gånger i veckan vilken funkar superbra!
Håller gärna mig till en mindre storlek hund utav praktiska skäl.
Kostnad beroende på behov.
Men vill du att din hund får en trygg miljö med h Jag heter Johanna och bor i Sundbyberg, jag har två egna blandisar varav en tik och en hane (småhundar) japansk spets/chihuahua samt tibetansk spaniel. Jag har 25 års erfarenhet av hundar stora som små. Haft Rottweiler, schäfer men numera ”konverterat” till den mindre rasen ??

Mina hundar är trygga lekfulla och stabila hundar och funkar med alla!
Så tar gärna emot lekkamrater i behov av omvårdnad sällskap och promenader. Just nu är vi dagmatte åt en dvärgpincher några gånger i veckan vilken funkar superbra!
Håller gärna mig till en mindre storlek hund utav praktiska skäl. undkompisar och mycket lek och motion så har du hamnat rätt. ??
Mvh Johanna

3 svar på annonsen