Hundvakt/ Dagmatte/ Hundrastare i sommar

Stad

Växjö

Datum

den 31 maj 2021 - den 1 augusti 2021

Betalning

0 kr

Beskrivning

Hej!
Mitt namn är Linnea, jag är 26 år gammal och pluggar till kiropraktor. Detta är min sista sommar innan jag är färdigutbildad och därför vill jag njuta lite extra och göra vad jag älskar, nämligen allt som har med hund att göra.

Jag har ett genuint intresse för hund och hundträning. Jag är uppväxt med hund och idag äger jag själv en aussie. Med min aussie tycker jag om att vandra, träna lydnad, köra nosework, och trickträning. Vi håller även på med lite balans och kroppskontroll.
Jag har även tidigare voluntärarbetat på ett hundshelter i Spanien.

Jag är flexibel och kan tänkta mig att jobba som hundvakt/dagmatte/hundrastare. Vi kommer överens om vad som är mest relevant för din hund. Jag har bil, utrustad med en artfex hundbur, och en hel del extra utrustning såsom linor, bälte, och ett par selar. Så jag kan både åka till dig, eller också hämta upp din hund. Jag bor i ett hus med stor inhängnad tomt i ett lugnt område, med tillgång till stor skog och öppna fält precis utanför dörren.

Låter det här som något för dig så hör av dig! Vi kommer överens om betalning utifrån vad som passar oss bäst.

Din hund på väggen! Skicka enkelt in ett foto på din hund och få en personlig tavla tillbaka via Buddy & Grace.

Få 15% rabatt på den svenska succén Buddy & Grace som sålt tavlor över hela världen. Använd koden "hitta15" vid beställningen.

Buddy & Grace @buddyandgraceart

En perfekt present — Läs mer och beställ