Erfaren ung aktiv pojke som kan tillbringa sin fritid som hundvakt

Stad

Stockholm

Datum

den 15 november 2020 - den 30 juni 2021

Betalning

200 kr

Beskrivning

Hej,

Jag söker jobb som hundvakt då jag har haft mycket erfarenheter med att se efter och ta hand om hundar, speciellt min systers två tikar som tillhör rasen Shiba Inu. Det är en ras som är väldigt aktiva och otroligt uppmärksamhets krävande. För mig så är det viktigaste me hundar att de får de roligt och att deras behov utförs, men jag tackar aldrig nej till en längre promenad då man både för lite träning samt att hunden kan få sträcka sina ben och nosa runt lite mer. Jag är en 17 årig kille som bor i Stockholm och eftersom att jag inte har en hund själv då min mamma är allergisk så ser jag hundvakt som ett utmärkt jobb då man får komma närmare hundar och bidra till att deras liv fylls me lite mer glädje. Samt att jag underlättar jobbet för dig som ägare.

Du får gärna smsa eller ringa mig om du har några funderingar och jag ser fram emot av att få höra från dig ifall du vore intresserad att ha mig som hundvakt!

Mvh
Jeman Najar
0737394524

Din hund på väggen! Skicka enkelt in ett foto på din hund och få en personlig tavla tillbaka via Buddy & Grace.

Få 15% rabatt på den svenska succén Buddy & Grace som sålt tavlor över hela världen. Använd koden "hitta15" vid beställningen.

Buddy & Grace @buddyandgraceart

En perfekt present — Läs mer och beställ