Ansvarsfull hundvakt i Stockholm

Stad

Stockholm

Datum

den 21 oktober 2020 - den 22 maj 2021

Betalning

0 kr

Beskrivning

Hej!

Jag heter Anna och är 16 år gammal. Går första året på Östra Real gymnasium och bor i Danderyd, ca 20 minuter norr om stan. Har väldigt nära till roslagsbanan och kan ta mig in till stan snabbt. Jag älskar hundar och skulle gärna hjälpa dig/er med passning/promenader med era hundar på framförallt på helger och lov (kan diskutera annat). Bor i ett stort hus med tomt i ett villaområde i Danderyd med min familj som består av mina föräldrar och mina två syskon.

Jag har aldrig haft hund men har sedan jag var liten både gått ut med grannars hundar, vaktat över dagen och vaktat över natten. Har dessutom många i min närhet som har hund och i 8:an praktiserade jag på hunddagiset Changdobels gärdet i två veckor. Då fick jag gå flera promenader varje dag, med flera hundar samtidigt, fick städa efter hundarna, bada hundar - och det bästa: gosa med dom! Jag lärde mig mycket och fick ta stort ansvar för inte bara en hund åt gången, utan flera stycken. Har mest erfarenhet av små/mellanstora hundar.

På fritiden tycker jag om att träna och vara med vänner. Framtill Augusti iår extrajobbade jag även på ett ålderdomshem i Täby, vilket lärde mig att ta stort ansvar. Jag har dessutom genomfört en ledarutbildning i min konfirmationskyrka. Jag älskar hundar och hoppas vi hörs för att diskutera hundvaktsjobbet och ersättning etc! Ser mycket fram emot det.

Med vänliga hälsningar
Anna

Din hund på väggen! Skicka enkelt in ett foto på din hund och få en personlig tavla tillbaka via Buddy & Grace.

Få 15% rabatt på den svenska succén Buddy & Grace som sålt tavlor över hela världen. Använd koden "hitta15" vid beställningen.

Buddy & Grace @buddyandgraceart

En perfekt present — Läs mer och beställ