Hundvakt & Hundrastare

Stad

ÖVRIG-Annan Stad

Datum

den 10 september 2020 - den 30 april 2021

Betalning

100 kr

Beskrivning

Hej. Mitt namn är Sam, 28 årig tjej som bor i Vänersborg nära centrum. Har själv just nu två illrar på tre och ett år hemma som jag älskar så!

Både katt och hund har jag haft i hemmet sen jag var åtta år, har även en mormor som haft hand om en hästgård med i princip alla djur som kan tänkas. Har alltid varit omringad av både hundar hästar och katter. Framför allt är jag en enorm kattgalning men älskar också hundar och saknar att få gå mysiga promenader med dem.

På fritiden annars tycker jag mycket om att hobby simma i simhallen men är också hemma och tar det lugnt vid datorn, ser på serier eller läser en god bok. Som person är jag väldigt lugn men gillar att hålla igång när jag väl jobbar. Jag har lätt att anpassa mig efter behov och tar gärna en utmaning när den erbjuds. Då jag ej har körkort tar jag mig mycket runt i stan via buss, cykel eller helt enkelt går.

Tveka inte att höra av er till mig om ni söker någon som kan vara antingen kattvakt, hundvakt eller både och samtidigt! 0730350777

Din hund på väggen! Skicka enkelt in ett foto på din hund och få en personlig tavla tillbaka via Buddy & Grace.

Få 15% rabatt på den svenska succén Buddy & Grace som sålt tavlor över hela världen. Använd koden "hitta15" vid beställningen.

Buddy & Grace @buddyandgraceart

En perfekt present — Läs mer och beställ