Erbjuder akut /spontana dagar /helger. Ingår en vänlig hundkompis

Stad

Stockholm

Datum

den 23 augusti 2020 - den 18 mars 2021

Betalning

0 kr

Beskrivning

Kan erbjuda dag/nattvakt/helger med övernattning om så önskas, hjälpa med avbelastning, behov vid flexibela dagar. Vi önskar något hållbart och Långsiktigt.

Hej
Jag heter Johanna Petronella och bor tillsammans med min mango. Vi är en trygg äventyrlig flock som älskar skogen promenader och hålla oss där vi får känna oss fri från människor. Vi båda är inget för mycket folk och föredrar promenader där man får vara ifred busa och leka.

Mango är världens finaste lugnaste och hund som är väldigt snäll med andra hundar, han vet snabbt den andra hundens gränser och anpassar sig fint. Dock skulle mango och jag tycka det vore extra kul att få ta hand om en hundkompis.

Därav har tanken slagit mig om att våran lilla flock skulle mer än gärna vilja få en till hund i vår lilla flock, som kan vill vara med på våra äventyr på dagarna, avbelastning, semestern, helger. Så länge vi är överens och hundarna är överens är vi eran stabila hundvakt och hundkompis.

Jag är sjukskriven och ledig på dagarna så din hund kommer få dagar fyllt med massa skoj och aktivering ni önskar eran hund behöver mer utav

Mango är 6 år och jag 29 år .

Pma berättar jag mer om oss :)

Ersättning är enligt överenskommelse. Ni bestämmer

Din hund på väggen! Skicka enkelt in ett foto på din hund och få en personlig tavla tillbaka via Buddy & Grace.

Få 15% rabatt på den svenska succén Buddy & Grace som sålt tavlor över hela världen. Använd koden "hitta15" vid beställningen.

Buddy & Grace @buddyandgraceart

En perfekt present — Läs mer och beställ