Söker stabil tik

Stad

Stockholm

Datum

den 22 augusti 2020 - den 1 november 2020

Betalning

0 kr

Beskrivning

Abrahamsberg /Bromma

Har du en stabil, lugn tik som du vill vid behov söka dagvakt och samtidigt få vara hos en som ger henne en snäll kastrerad hankompis att umgås med?

Hej
Jag heter Johanna och bor tillsammans med min mango. Vi är en trygg äventyrlig flock som älskar skogen promenader och hålla oss där vi får känna oss fri från människor. Vi båda är inget för mycket folk och föredrar promenader där man får vara ifred busa och leka.

Mango är världens finaste lugnaste och hund som möter alla med kärlek på hans villkor. Han blir rädd om nån tar för sig eller hälsar när han inte är beredd. Men jag tror att han skulle bli tryggare om han fick prova på att ha en samma hund att umgås med, han har separationsångest och är osäker av sig där jag är hans ångestdämpande och fokus. Han får all kärlek och uppmärksamhet då jag är sjukskriven och ledig på dagarna. Men tanken har slagit mig om att hur funkar mango och våran lilla flock om vi kunde bli med en lugn stabil tik som kan socialisering och visa mango en trygghet som bara en annan hund kan.

Där jag skulle vilja prova att se hur han funkar med att ha en tik. Han funkar bra med hanar också men han kan bli för stressad och börja tillslut jucka för dämpa ångesten eller för han inte fattar vem som är vem i rangen i flocken och ah.. Han är mer laid back med tikar

Vissa kanske tycker ålder är viktigt
Mango är 6 år och jag 29 år .

Pma berättar jag mer om oss.
?????????????

Din hund på väggen! Skicka enkelt in ett foto på din hund och få en personlig tavla tillbaka via Buddy & Grace.

Få 15% rabatt på den svenska succén Buddy & Grace som sålt tavlor över hela världen. Använd koden "hitta15" vid beställningen.

Buddy & Grace @buddyandgraceart

En perfekt present — Läs mer och beställ