Gamlestan/Kålltorp/Partille

Stad

Göteborg

Datum

den 1 september 2020 - den 30 september 2020

Betalning

115 kr

Beskrivning

Hej
Jag har själv en hund, Border Collie hane, på 6 år som är problemfri. Jag har haft hund hela livet. Skulle nu kunna tänka mig att passa en hund till dig som behöver. Lämning och hämtning hos mig hade varit att föredra om vovven vill hänga med oss under dagen. Om inte annat har jag bil.
Jag går 2 promenader under dagen(förutom rastning då såklart) en promenad mitt på dagen och en promenad senare på kvällen. Jag kan använda tex runkeeper för att dokumentera hur långt din hund har gått under dagen så att du har koll på vad din hund har fått under just den dagen. Jag är öppen för förslag på tider/dagar/lösningar/ersättning detta ska gälla.
Din hund behöver självklart fungera med andra hundar och inte vara utåtagerande mot andra hundar eller djur på våra promenader. Inget överdrivet dragandes i kopplet då jag har en skada i nacken som gör att jag inte klarar detta. Det hade varit att föredra om din hund kan åka bil då vi brukar åka ut till olika skogar och gå olika dagar..
Låter det intressant så hör av dig:)
/Natalie

Din hund på väggen! Skicka enkelt in ett foto på din hund och få en personlig tavla tillbaka via Buddy & Grace.

Få 15% rabatt på den svenska succén Buddy & Grace som sålt tavlor över hela världen. Använd koden "hitta15" vid beställningen.

Buddy & Grace @buddyandgraceart

En perfekt present — Läs mer och beställ