Trygg, erfaren och djurälskande hundvakt

Stad

Göteborg

Datum

den 20 juli 2020 - den 31 december 2020

Betalning

200 kr

Beskrivning

Ett djurälskare par som bor i lägenhet i Majorna. Jag studerar på distans detta året och början på nästa, så har mycket tid hemma till att mysa med djur.

Bor utan andra husdjur och utan barn. Jag har haft egen hund, katt och häst tidigare - min sambo är uppvuxen med familjehundar (och har varit med när jag passar hundar tidigare)

Min erfarenhet av hundar omfattar olika raser. Senaste egna hunden var en tolkare där tränade inom agility, lydnad, freestyle och enklare spår. Erfarenhet från valpar, unghundar och äldre hundar.

Har närhet till Slottskogen för promenader, med bil/spårvagn även tillgång till naturområden (tycker själv om att promenera vid Delsjön och områden ut mot kusten).

Vi har planer på att skaffa en Australian Shepherd i framtiden, har hittat en kennel och en tik därifrån som vi önskar valpar från (hane är dock inte bestämt än), men det är ett tag kvar tills det blir leverans.

Pratar gärna på telefon och berättar mer, samt lyssnar på hur ert husdjur är. Viktigt att det blir bra för oss båda.

Din hund på väggen! Skicka enkelt in ett foto på din hund och få en personlig tavla tillbaka via Buddy & Grace.

Få 15% rabatt på den svenska succén Buddy & Grace som sålt tavlor över hela världen. Använd koden "hitta15" vid beställningen.

Buddy & Grace @buddyandgraceart

En perfekt present — Läs mer och beställ