Dagpassning / Promenader till Goofy

Stad

Stockholm

Datum

den 23 mars 2020 - den 31 december 2020

Betalning

0 kr

Beskrivning

Goofy är en kastrerad, strax över 2 årig blandrashane (basset/schäfer) på ca 20kg som jag letar hundvakt till. Eftersom jag har lite oregelbundna hemgångstider så fungerar det inte med dagis, så jag söker efter någon med möjlighet att hämta och lämna, eller åtminstone lämna. Om det så är en givande promenad på dagen eller om det är hemma hos någon lämnar jag öppet.

Han är en genomsnäll och glad kille som ser ut som en normalstor hund med korta ben. Han fungerar fint med alla hundar och även om han är lekfull så är han undergiven när någon säger ifrån. Barn fungerar han också fint med, men eftersom han är bufflig när han leker så bör man hålla kolla på de allra minsta. Bil och kollektivtrafik fungerar bra och han brukar även följa med ut på café, barer och restauranger eftersom han sköter sig så bra. Det är mycket gas i honom så han behöver aktivering, men väl inomhus gillar han att mysa ner sig och är supergosig.

Hör gärna av dig om du är intresserad så kan jag berätta mer! Vi finns på postnummer 124 54 Bandhagen.
annie_v(AT)hotmail.com

Din hund på väggen! Skicka enkelt in ett foto på din hund och få en personlig tavla tillbaka via Buddy & Grace.

Få 15% rabatt på den svenska succén Buddy & Grace som sålt tavlor över hela världen. Använd koden "hitta15" vid beställningen.

Buddy & Grace @buddyandgraceart

En perfekt present — Läs mer och beställ