Dagmatte/husse 4 dagar/veckan

Stad

Göteborg

Datum

den 28 januari 2020 - den 30 september 2020

Betalning

2800 kr

Beskrivning

Jag söker en flexibel och pålitlig dagmatte/husse i eller på vägen från centrala Sisingen och Partille/sävedalen (så olskroken, bagaregården, utbyt etc). Betalar 2800/månad

Sindre är en okastrerad welsh springer spaniel-hane, ca 48 cm hög och väger 20 kilo, väldigt mysig och älskar människor och hundar men fungerar inte med katter. Han kan dra en del i koppel men jag skickar med ett bra koppel från Baggens som sparar på axlarna. Han är aktiv ute och älskar att springa lös i skogen eller nosa runt på stan men lugn inne när han väl har vant sig vid ditt hem. Han är även van vid all typ av kollektivtrafik. Har du egen hund eller tar emot andra hundar är det bara positivt.

Jag kommer framförallt behöva passning tis-fre någon gång mellan 06:00-18:00, jag kommer oftast veta tiden i förväg och meddela men inte alltid och behöver därför någon som är beredd på att han lämnas tidigt (och då hämtas tidigt) eller lämnas lite senare och hämtas sent. Det är viktigt att du är hundvan och enbart använder dig av positiva metoder.

Mejla eller SMS:a gärna, kan inte alltid svara i telefon :)

Din hund på väggen! Skicka enkelt in ett foto på din hund och få en personlig tavla tillbaka via Buddy & Grace.

Få 15% rabatt på den svenska succén Buddy & Grace som sålt tavlor över hela världen. Använd koden "hitta15" vid beställningen.

Buddy & Grace @buddyandgraceart

En perfekt present — Läs mer och beställ