Dagmatte finnes

Stad

Stockholm

Datum

den 1 april 2020 - den 1 januari 2021

Betalning

3500 kr

Beskrivning

Hej!
Har du svårt att hitta en bra hundvakt åt din hund? Jag har haft möjlighet att hjälpa hundägare i Stockholm i över ett år och jag älskar det så vi börjar en ny grupp!

Den 1 April kommer jag finnas tillgänglig i Östermalm, Södermalm, vasastan, och dom inre stadsdelarna. Vill ni slippa åka och lämna på hunddagis eller liknande på andra sidan stan? Är det något som är jobbigt att planera så är jag den perfekta lösningen till dig! Jag hämtar upp din hund i ditt egna hem och lämnar när dagen är slut, slipp stressen men lämningen och hämtningen. Du kommer få hem en trött och nöjd hund och slipp tänk på att hunden inte får det den behöver.

Tar emot alla storlekar, åldrar och aktivitersnivå. Jag har erfarenhet av exempelvis siberian husky, goldengoodle, labrador, beagle, dobberman, finsk lapphund, labradoodle, golden retriever, Jack russel, Malteser, sheltie, Samojed, Cockerpoo, Wippet, dalmatiner och Amstaff så jag har väldigt bred kunskap av alla möjliga raser. Det är absolut inget problem om dom drar, hoppar osv då jag gärna tränar på det själv! Vi är ute hela dagarna och har därför ingen lokal där dom har en massa dö tid, vi kommer gå runt i olika parker tills att jag får bil i Juni och då åker vi ut till Ursviks Motionsgård hela dagarna??
Jag tar 3500 kr för 5 dagar i veckan och 2700 kr för 2-3 dagar i veckan
Mitt nummer är 0730844494 och min mejl är [email protected], kontakta mig där och inte här, tack!

Din hund på väggen! Skicka enkelt in ett foto på din hund och få en personlig tavla tillbaka via Buddy & Grace.

Få 15% rabatt på den svenska succén Buddy & Grace som sålt tavlor över hela världen. Använd koden "hitta15" vid beställningen.

Buddy & Grace @buddyandgraceart

En perfekt present — Läs mer och beställ