Dogwalker & Dagmatte

Stad

Stockholm

Datum

den 10 oktober 2019 - den 10 oktober 2021

Betalning

150 kr

Beskrivning

Hej! Isabella heter jag och är 28 år. Jag bor inne på Östermalm och jobbar/promenerar och rastar mer gärna din fyrbenta älskling. Haft hund större delen av livet och varit dogwalker/dagmatte under flera år. Just nu har jag mkt ledig tid då jag enbart jobbar några kvällar inom event/restaurang.
Går just nu med 3 hundar om dagarna runt Farsta/Enskede området och även liljeholmen så behöver ni hjälp med passning eller promenad så finna de plats hos mej. Ser gärna att det ligger i samma område som dom andra eller gångavstånd från Östermalm/tekniska. Flexibel med tider och önskemål så bara fråga så löser vi de :)
Jag har själv en 2 årig amstaff kille på 2 år som är glad och snäll mot alla hittills så din behöver gå bra ihop med andra hundar om du söker en dagmatte.
Söker du dogwalker så åker jag ut mellan kl 10-15 ich tar ut dom en och en eller tillsammans i grupp beroende på önskemål. Promenarar 1h minst och tar ibland bilen till skogen och hundtastgård så dom kan leka av sej. Jag hoppas vi hörs av 0762670391 ????

Mvh Isabella

2 svar på annonsen

Din hund på väggen! Skicka enkelt in ett foto på din hund och få en personlig tavla tillbaka via Buddy & Grace.

Få 15% rabatt på den svenska succén Buddy & Grace som sålt tavlor över hela världen. Använd koden "hitta15" vid beställningen.

Buddy & Grace @buddyandgraceart

En perfekt present — Läs mer och beställ