Jag vill ge din hund aktivering, glädje och lugn i sin vardag! Har företag med F-skatt.

Stad

Göteborg

Datum

den 17 juni 2019 - den 31 december 2029

Betalning

135 kr

Beskrivning

Jag vill ge din hund aktivering, glädje och lugn i sin vardag. Professionell hundrastare som jobbar på Hisingen, har företag med F-skatt.

Jag vill så gärna träffa din hund! Något av det bästa jag vet är att lära känna djur (och människor) och utveckla en relation med dem som uppskattas av oss båda. Jag älskar positiv förstärkning, brukar introducera ett belöningsord ("klicker-ord"), och använder mig av massor av små godisar.

Du kan läsa mer om mig och mitt företag på www.signeshundrastning.se

Du hittar rekommendationer här:
Google: https://goo.gl/maps/taV51LnRUBnC2Eoy6
Facebook: https://m.facebook.com/signeshundrastning/reviews/?ref=page_internal&mt_nav=0

Genom Signes Hundrastning erbjuder jag i utgångspunkten regelbundna promenader på ungefär 30 minuter i din hunds närområde.

Men, jag vill gärna anpassa mig efter din hunds och dina behov. Kanske har ni några hundkompisar som vill gå tillsammans? Kanske vill din hund åka med mig i bilen till ett större skogsområde för en längre utflykt, regelbundet eller någon gång i bland? Kanske har du en äldre hund som främst behöver uppmärksamhet och ett avbrott i vardagen, med massa mys och en liten rastning utanför dörren? Kanske behöver ni hundpassning endast någon gång ibland, och vill ha en trygg kontakt att återkomma till vid behov?

Ta kontakt, så kan vi fixa en skräddarsydd plan tillsammans!
[email protected]
T: 070 070 6163

Bästa hälsningar från Signe

2 svar på annonsen