Hundvakt finnes sommartid!

Stad

Göteborg

Datum

den 22 juni 2018 - den 22 augusti 2018

Betalning

300 kr

Beskrivning

Jag är en 18 årig tjej som gått ut tvåan på naturbruksprogrammet med inriktning på djurens hälsa och sjukvård.
Jag bor med min familj och min underbara hund i en villa på ön Styrsö i Göteborgs södra skärgård. Hundar och djur i största allmänhet är mitt stora intresse och så har det alltid varit. Jag tycker om hundträning och har gått flera intensivkurser med min egna hund som är en ung border collie blandras tik. Eftersom Border collien är en mycket krävande ras så aktiveras hon mycket både fysiskt och psykiskt. Vid hundpassning kan jag därför utan större problem erbjuda en hög grad av aktivering till även din hund.

Jag (med stöd av familjen) skulle mer än gärna passa din hund under sommaren då jag är ledig och kan lägga ner all tid på aktivering och omvårdnad av hunden. På ön finns stora, fina skogsområden lätt tillgängliga och perfekta för långpromenader. Det finns även flera hundtillåtna stränder precis i närheten.

Det smidigaste skulle vara om hunden fanns hos oss på heltid under en viss period eftersom det kan bli bökigt med eventuell lämning och hämtning med båtresan. Ett krav för att jag ska kunna passa din hund är att den går bra ihop med min egna hund och helst ska de ha fått tillfälle att bekanta sig i förväg.

Jag vill ha ersättning för mitt arbete då jag har för avsikt att umgås med hundarna istället för att sommarjobba. Därav förlorar jag eventuella andra inkomster genom att istället vara hundvakt.

Summan beror givetvis på hur lång perioden är och hur många hundar det handlar om. Men jag erbjuder inte hundpassning endast för pengarnas skull utan även för att jag verkligen stortrivs med att umgås med hundar och under sommaren har jag som studerande massor av tid över till att göra just det!

1 svar på annonsen

Din hund på väggen! Skicka enkelt in ett foto på din hund och få en personlig tavla tillbaka via Buddy & Grace.

Få 15% rabatt på den svenska succén Buddy & Grace som sålt tavlor över hela världen. Använd koden "hitta15" vid beställningen.

Buddy & Grace @buddyandgraceart

En perfekt present — Läs mer och beställ