Två små pudeltjejer söker sällskap

Stad

Göteborg

Datum

den 27 mars 2018 - den 31 oktober 2018

Betalning

100 kr

Beskrivning

Hej!
Till sommaren blir jag av med min underbara hundvakt och söker nu någon som kan hjälpa mig med tjejerna ibland. Detta är mina ögonstenar och det är väldigt viktigt att jag hittar någon som kan överrösa dom med kärlek när jag jobbar. Söker någon som längtar efter hund men inte har tid/ möjlighet/ pengar att skaffa en egen. För mig är inte kunskapen viktigast, jag lär dig det du behöver veta, utan viktigast är att det finns en kärlek och längtan till djur!

Jag jobbar lite olika tider- dag, kväll och en och annan natt. Behöver främst hjälp dagtid. Det kan va allt från 1 dag i veckan till 5 dagar. Dom kan vara ensamna upp till 4 timmar så vi kan hitta lösningar tillsammans som fungerar med tider osv. Det går lika bra att passa dom hemma hos mig som hemma hos sig själv. Vi bor i backa på Hisingen så ju närmare desto bättre!

Vill man lära känna dessa två tjejer så får man bästisar för livet. Den ena är en sprudlande liten tonåring på 2,6 kilo som älskar livet, lek och bus. Den andra är en äldre liten tant på 5 kilo, hennes största passion är att kramas och hon älskar soffhäng, hellst i knät under en filt. Det bästa av två världar med andra ord ;). Båda älskar långa promenader, helst i skog, men det är inget måste eftersom att jag själv är väldigt aktiv med dom, viktigast är sällskapet.

Om det låter mysigt så hör gärna av dig med en beskrivning av vad du kan erbjuda.

Din hund på väggen! Skicka enkelt in ett foto på din hund och få en personlig tavla tillbaka via Buddy & Grace.

Få 15% rabatt på den svenska succén Buddy & Grace som sålt tavlor över hela världen. Använd koden "hitta15" vid beställningen.

Buddy & Grace @buddyandgraceart

En perfekt present — Läs mer och beställ