Anette Jarlsäter

Anette Jarlsäter

Stockholm

Jag heter Anette och är 46 år gammal. Jag har alltid älskat alla slags djur ända sedan jag var barn och hade sniglar som "husdjur" till min mammas stora förfäran :) Jag har lätt att handskas med de flesta djur och har även haft häst ett tag. De egenskaper som hjälpt mig mest i detta är mitt tålamod och mitt lugn som jag även fått öva upp i mitt tidigare arbete som förskollärare. På min fritid har jag har tagit hand om hundar och katter i jour för djurföreningar i över 13 år och har älskat varje minut av det. Jag har erfarenhet av de flesta raser och personligheter då många av djuren haft det väldigt jobbigt innan de kom till mig eller blivit övergivna. Det har passerat över 50 hundar och 200 katter under åren som fått hjälp att må bättre och få nya hem. Några fick dock stanna permanent :)
Jag är just nu arbetssökande men de jobba jag söker är på distans sa att jag kan arbeta hemifrån flera eller alla dagar i veckan.
Jag har en stor tomt på 3000km som är inhägnad med högt stängsel. Runt om är det mest skog och några få grannar. Mina två hundar är väldigt vana vid att hundar kommer och går, så även katterna som även har egna rum och en inhägnad altan där de kan få vara ifred från hundarna om de vill. Då en del av hundarna som kommit till mig varit rädda och rymningsbenägna är jag alltid väldigt noga med att koppel och selar sitter ordentligt utanför tomten

Annonser 1

Rubrik
Mycket erfaren hundvakt

Betyg och kommentarer 0

Inga betyg ännu...