nathalie lindén

nathalie lindén

Stockholm


Söker du en pålitlig och kärleksfull hundvakt? Då har du kommit rätt! Jag erbjuder mina tjänster som hundvakt till privatpersoner som behöver en omsorgsfull och ansvarsfull person att ta hand om deras fyrbenta vänner.

Jag har alltid haft en passion för hundar och har flera års erfarenhet av att ta hand om dem.

Här är vad jag kan erbjuda:

1. Erfarenhet: Jag har arbetat med olika hundraser och har kunskap om deras olika behov och temperament.

2. Omsorgsfullt och ansvarsfullt: Din hunds välbefinnande är min främsta prioritet. Jag kommer att se till att den får tillräckligt med motion, mat, vatten och uppmärksamhet under tiden vi är tillsammans.

3. Flexibilitet: Jag är tillgänglig för att ta hand om din hund på både dag- och kvällstid samt under helger. Vi kan skräddarsy en tid som passar både dig och din hund.

4. Pålitlighet: Du kan vara trygg i att jag kommer att vara där på avtalad tid och att din hund är i säkra händer. Jag är noggrann och följer alla instruktioner du ger för att se till att din hund mår bra.

5. Rimliga priser: Jag erbjuder konkurrenskraftiga priser för mina tjänster som hundvakt. Priset kan diskuteras baserat på dina specifika behov och önskemål.

Om du letar efter en pålitlig och omsorgsfull hundvakt, så tveka inte att kontakta mig. Jag ser fram emot att träffa både dig och din fyrbenta vän och diskutera hur jag kan vara till hjälp.

Kontakta mig på [ange dina kontaktuppgifter] för att boka en tid eller om du har några frågor. Låt mig ta hand om din hund så att du kan vara trygg i att den får den uppmärksamhet den förtjänar när du inte är tillgänglig.

Annonser 1

Rubrik
Hundvakt Södermalm, Stockholm

Betyg och kommentarer 0

Inga betyg ännu...