Julia Bengtsson

Julia Bengtsson

Stockholm

Jag har haft hund i hela mitt liv men har nu ingen egen, därför vill jag gärna hjälpa dig med din!
Jag bor i en lägenhet på Djurgården så även om jag inte har någon tomt som en vovve kan springa runt på har jag massor med fina skogar och en enorm hundpark precis runt hörnet!
Jag har erfarenhet av valpuppfostran och hundar i alla storlekar, från grand danois till tax! Just nu bor jag dock inte jättestort så hunden som är välkommen hemma hos mig är max i golden retriever -storlek.
Eftersom jag är uppvuxen med hundar och hästar har jag god hand med djur och har lärt mig deras språk, jag förstår när en hund vill leka, är prommenadsugen eller vill vara ifred och jag ser fram emot att lära känna just din hund och förstå vad den behöver!
Rastningen med mig är inte bara en promenad, jag tycker det är viktigt att hunden aktiveras på det sätt som passar den och tränar gärna nose work, apportering, rallylydnad eller något annat som hunden tycker är kul.
Hos mig undanbedes olater. Jag matar aldrig hunden vid bordet eller låter den hoppa upp i ansiktet, så du behöver inte oroa dig för att din hund kommer hem och har glömt hur man uppför sig!
Med det sagt tränar jag alltid på ett bejakande sätt, med mycket beröm och ingen bestraffning för att se till att hunden alltid mår bra och har roligt.
Hoppas att vi ses och att jag får bli din vovves nya kompis!

Betyg och kommentarer 0

Inga betyg ännu...