Andreas

Andreas

Göteborg

Hej,
Mitt namn är Andreas.
Jag är 27 år gammal och bor i Göteborg.
Under min uppväxt hade min familj en liten toypudel tik som hete Lady och en strävhårig tax hane vid namn Kaxen.
Jag har inga andra djur eller småbarn i mitt hem men jag har tidigare regelbundet passat en familjeväns spanska vattenhund men då dom nu bor utanför stan så är det desvärre inte möjligt längre.
De senaste åren har jag tänkt på att skaffa en hund (italiensk vinthund, whippet eller Greyhound) men har inte haft tillfälle till det.
Jag saknar sällskapet och eftersom jag just nu har hela dagar över så är jag väldigt flexibel. Beroende på hur min arbetssituation blir framöver kommer jag ändå ha tid men kanske inte hela dagar. Utan mest eftermiddagar, kvällar samt helger.
Jag är väldigt lugn och tålmodig och kommer bra överens med alla.
Under min fritid tycker jag om att promenera, läsa och måla.
Jag saknar hur en hund förgyller ens vardag så jag tänkte att jag kan passa en hund via denna hemsida. Det känns som ett bra och säkert sätt att skapa tillit och förtroende där båda parter gynnas.

Sedan flyttade jag till Göteborg och har jobbat på Sahlgrenska dom senaste åren. Först på Mikrobiologiska laboratoriet som administratör mellan 2017-2018 och sedan på Bemanningsservice som administratör ansvarig för behörigheter för läkarstudenter mellan 2018-2021.
Eftersom jag just nu är emellan jobb så har jag helt fria dagar och massor av kärlek och tid över för promenader, gos och lek. Jag bor precis bredvid en lugn liten park med en damm, bara 2-3 meter utanför mitt fönster. Jag har även Slottsskogen inom promenadavstånd.

Jag har eget nytt flexikoppel och några oanvända leksaker hemma.
Ens hund är en i familjen och det är självklart ett stort beslut att överlämna hunden i någon annans händer så tveka inte att höra av er vid frågor och funderingar.

Hälsningar
Andreas

Betyg och kommentarer 0

Inga betyg ännu...