Jenny Bonk

Jenny Bonk

Stockholm

Jag är över 40 och har haft hund i hela mitt liv. Sedan 10 år tillbaka är Geisha, en släthårig Parson Russell, min ständiga följeslagare. Ibland hjälper vi andra hundar att lära sig nya kommandon, att gå bra i koppel, inte hetsa efter katter eller andra djur och att komma överens med andra hundar, både i flock och individuellt. Geisha är en mycket duktig och van lärare.
Geisha kommer överens med alla raser och kön och även katter, hon har en flock skator efter sig som gärna följer med oss på våra vandringar och - det här är lite märkligt faktiskt - det händer mer ofta än sällan att harar vill leka med henne. Hon brukar dock inte vara så intresserad, är väldigt o-jaktig och otypisk terrier. Jag jobbar hemifrån sedan hela 2020, bor nära Nackareservatet och Nytorpsgärde (närmare bestämt i Blåsut) där jag i princip går varje dag, långt och länge. Vi bor med en hundvan katt också, Patchouli heter hon.

Låter vi intressanta för er så möts vi upp någonstans och känner av varandra. Känns det bra så går vi vidare med att ni kommer hem till oss på en fika och ser var vi bor, hänger lite i vår hemmiljö tillsammans så den blir bekant, och sen planerar vi hur vi eventuellt fortsätter - allt utefter din hunds egna behov (ersättning enligt överenskommelse). Låter vi bra, så hör av dig! Ofta kan sms vara ett bättre sätt att nå mig, skicka där så ringer jag upp så fort jag kan!
Vänligen, Jenny ”Lola” Bonk

Betyg och kommentarer 0

Inga betyg ännu...