Amina Osman

Amina Osman

Göteborg

Hej!
Jag heter Amina Osman är 20 år och bor i Hisingen. Jag har studerat barn och fritidsprogrammet på Burgårdens gymnasium i Göteborg.

Ända sen jag gick i grundskolan har jag velat jobba med barn för det kändes mest givande, roligt och att kunna vara en positiv förebild.

Under min skolgång så har jag jobbat extra som barnvakt och hundvakt. Efter gymnasiet har jag vikarierat på olika förskolor och lite andra ströjobb.

Jag har även praktiserat och sommar jobbar på olika förskolor och olika barn och ungdoms projekt.

Jag har vuxit upp i en stor familj med många syskon så jag hjälper till en hel del med att passa mina små syskon och med hushållsarbete. På så sätt har jag lärt mig att ta ansvar och ha uthållighet. Med det bästa med min familj är att vi står varandra nära och stöttar varandra och är en kärleksfull familj.

Som person är jag omtänksam, flexibel, pålitlig och ärlig. Andra anser mig som en lättsam person med tålamod, har empati, är godtrogen och rolig. Jag tycker om att samarbeta med olika slags människor i olika åldrar, kulturer för det är lärorikt, tar gärna egna intiativ och är kreativ.

Jag har ett väldigt stort intresse och är kunnig på social media och älskar att lyssna på musik, spännande ljudböcker och läser ibland böcker. Jag trivs också att umgås med min familj och vänner för med dom får man alltid ett gott skratt.

Jag hoppas att få träffa er över ett personligt möte för att presentera mig ännu lite närmare.

Ni kan nå mig på mobil nr 0760409899 eller mejla mig till [email protected]

Med vänliga hälsningar
Amina Osman

Betyg och kommentarer 0

Inga betyg ännu...