Josefin

Josefin

Stockholm

Hej!

Mitt namn är Josefin, jag är en 20 årig tjej som ursprungligen kommer ifrån Örebro men är numera bosatt i Södra Stockholm tillsammans med min pojkvän. Jag är uppvuxen med schäfrar och har för närvarande en schäferblandis hemma i Örebro hos mina föräldrar, men sedan jag flyttade till Stockholm har det blivit mycket tomt och jag saknar att ha en hund hos mig om dagarna som jag kan ta hand om, men eftersom jag själv inte har möjlighet att ha en egen hund just nu väljer jag därför att testa på hur det känns att jobba som dagmatte av något slag för er som behöver en hundpassare över semestern, helgerna eller bara över dagen. Jag har även tidigare varit fodervärd för en schäfer genom försvarsmakten som idag är en polishund.

Jag ser helst att hunden kan vara hos mig och att ni kan komma och lämna samt hämta hunden. Om det skulle vara några problem går detta att talas vidare om.

Om min beskrivning låter intressant eller ni har fler frågor är ni väldigt välkomna att kontakta mig över mail som är [email protected]

Mvh, Josefin

Betyg och kommentarer 0

Inga betyg ännu...