Malou

Malou

Stockholm

Hej! Vi söker dagmatte för vår valp på 7 månader. En brun bolonka tik. Erbjuder 2500 SEK i månaden, kan diskuteras givetvis. Du får gärna bo nära oss i Huddinge och ha hunden hemma hos dig, om du vill. Annars kan du få vara hos oss.

Kontaktuppgifter: [email protected]

Vem är hon?
Hon är väldigt energisk och krävande, som valpar är, så dagmatten är beredd på det. Vi tränar henne varje dag och vecka. Vi bestraffar aldrig, vi använder oss av positiv belöning för rätt beteende och är konsekventa med henne. Jag är alltid rak med henne genom att visa tydligt vad som är rätt och fel. Hon behöver en dagmatte som också är det, och inte bara gullar med henne för att hon är söt. Hon har nämligen en personlighet mer åt det dominanta hållet och det kräver att man är tuff mot henne ibland, men som sagt använd aldrig någonsin bestraffning. Förekom i träningen istället.

Hur ser hennes schema ut?
Hon behöver rastas varannan timme, tex kl08 och sedan kl10 igen. Hon promenerar gärna minst 2 gånger om dagen, max 30min promenader just nu pga hennes unga ålder. Hon behöver träning på promenaderna för att inte dra i kopplet, det tränar vi jämt med belöning i form av gurka eller torrfoder. Tex att "gå sida".

Vad äter hon och hur mycket?
Hon har glutenallergi så hon får endast äta ett speciellt foder vi har samt gurka. Hon får idag 60gram torrfoder, detta är uträknat på hennes ålder och vikt. Hon äter 2 mål om dagen och belöning ute, allt det ska vara max 60gram torrfoder sammanlagt så vi använder oss av hennes dagsintag utomhus med och delar upp allting.

Tusen tack för er tid!
Mvh Malou

Betyg och kommentarer 0

Inga betyg ännu...