Dagmatte sökes akut i 3 v

Stad

Malmö

Datum

den 27 november 2023 - den 15 december 2023

Betalning

2500 kr

Beskrivning

Hej
Vi har en ”liten” underbar amstaff kille på 6mån med mkt energi som skulle behöva en erfaren omtänksam kärleksfull o aktiv hundvakt då dottern fått ett vikariat (i första hand i 3 v från och med månd)
Vi söker ngn med erfarenhet av denna typ av hund för att ha förståelse för all kärlek de har att ge och behöver samtidigt som de behöver tydlighet..
Han behöver tid, omtanke, kärlek, tydlighet och stimulans..?Tyson är fortfarande lite valp ”naffsig” och testar sin vilja lite…han är i stort behov av närhet o vill gärna vara där vi är och har aldrig varit ensam hemma.
Han älskar att söka godis, att leka och vara ute, för att sen däcka på soffan bredvid oss.?Han har inte lekt med andra valpar och hundar då vi inte haft några i vår närhet…men när vi mött hundar på promenad så har han alltid varit glad när han hälsat och aldrig visat sig dominant el aggressiv.
Vi söker efter någon som har ett genuint intresse och har erfarenheten då vi behöver någon att förlita oss på som kan ta hand om vår lille kille på bästa sätt.
Känner du att du är rätt person så hör gärna av dig snarast!