Hundvakt Kallebäck

Stad

Göteborg

Datum

den 12 december 2023 - den 3 januari 2024

Betalning

11500 kr

Beskrivning

Göteborg - Kallebäck/Skår
Söker hundvakt i december omkring 12e till januari runt 3e, behöver någon som kan helger morgon till sen kväll, ev helger vardagar samt någon dag under julen då jag är borta och min ordinarie hundvakt kommer ta de dagar som den kan.
det gäller 3 mycket små hunda
Hundarna kommer av hundvakt behöver 2 till 3 hundpromenader om dagen, ha mat och vatten bytt på morgonen och så vidare.
det är 3 väldigt lätthanterade hundar som bara kommer behöva att man är på plats i en normalstor 1a tills hundvakt #2 kommer hem.
det gäller 2 tikar som inte kommer löpa under perioden samt 1 kastrerad hane
Hundarna behöver 1 runda på 10-15 minuter och 2 kissesvängar på dagen
Lägenheten ligger på 5e våningen helt utan hiss
Man kan inte ha med sin egen hund då en av mina tikar inte gillar tikar och min hanhund oftast inte gillar andra handhundar, undantag kan ske om detta testas och funkar
bryr mig egentligen inte om ålder på hundvakten, kille eller tjej spelar inte heller roll men behöver vara någon som kan flytande svenska eller engelska så att jag vet han eller hon förstått instruktionerna
Om du läst tills hit ner kan jag säga att den tid du inte är ute med hundarna kan du glo på netflix på TVn, spela tv spel på XBOX'et eller roa dig med din egen dator/telefon.
Där är kamera i hallen som ser vilka som kommer och går och när, Kameran har inte ljud och där är ingen övervakning inne i lägenheten annars.
Betalning rör sig om 10 000+, men jag förstår såklart att det inte är världens roligaste aktivitet på någon dag under julen, och kommer försöka få ihop ett schema så att det funkar för alla involverade.
Utöver hundarna finns 2 marsvin i lägenheten om man vill får man gärna mata dessa men de ska inte umgås med hundarna.
Under 12e December till 4e Januari kommer man inte behövas alla dagar men lönen rör sig inte oavsett, om vi t.ex kommer överens om att du behövs 10 dagar av 22 eller 15 dagar av 22 gör inte mig något.