Passning hemma förmiddag oktober

Stad

Umeå

Datum

den 10 oktober 2022 - den 11 oktober 2022

Betalning

1000 kr

Beskrivning

Jag och min man bor i Hörnefors söder om Umeå med två hundar, engelska settern Alice och tibetanska spanieln Kirk. Första oktober får vi dessutom hem en liten valp, tyska spetsen Spock, så då blir de tre.
Jag kan jobba hemma en hel del under valpperioden, men den 10:e och 11:e oktober, liksom den 18:e, så skulle vi behöva hundvakt på förmiddagarna, 09-13. 26:e och 27:e på eftermiddagen, 12-16, så skulle vi också behöva hjälp. Vi tänkte 500 Kr per dag i ersättning.

Personen som passar behöver inte gå ut och gå med hundarna (det kan ju vara lite bökigt med tre om man inte är van vid det). Jag kan promenera dem före och efter passningen, och om lilla Spock behöver kissa när hundvakten är där så är det bara att släppa ut hundarna på vår stora, inhägnade tomt.

Eftersom Kirk kan vara misstänksam mot främlingar så skulle personen behöva komma hem till oss och hälsa på innan det är dags.

Min man pluggar nu men söker också jobb, och om han lyckas få ett så kommer vi att behöva mer hjälp längre fram. Än så länge vet vi dock inte hur det blir senare under hösten, men vi vet att detta är tiderna som vi behöver ha hjälp i oktober.