Vi söker dagmatte/husse runt Hägersten till Bowser, 5-årig keeshond

Stad

Stockholm

Datum

den 13 juni 2022 - den 31 december 2022

Betalning

0 kr

Beskrivning

Hej!

Ersättning framförhandlar vi tillsammans utifrån hur vi lägger upp samarbetet. :)

I och med ändrar arbetssituation behöver vi från och med slutet av augusti och därefter löpande (men vi startar gärna tidigare för att se till att allt känns bra för alla inblandade) en dagmatte/husse till vår hund.

Han är en keeshond på 5 år, han är kemkastrerad och vaccinerad mot kennelhosta. Mankhöjd 50 cm.

Han har ett klassiskt keeshond-temperament, är taggad på livet och nyfiken på allt coolt du håller på med. Under varma månader föredrar han kortare och långsamma promenader, det bästa han vet under sommaren är att hitta ett stenblock eller en gräsplätt där ni kan sitta och spana på naturen. En keeshond kan vara mycket envis, så vi ser gärna att du har tidigare hundvana. Han är mycket lättlärd och tycker om att lära sig nya trick. Extremt matmotiverad (men allergisk mot kyckling).

Som sagt skulle vi gärna inleda passning så fort som möjligt, men vi söker alltså daglig passning efter att jag startar mitt nya jobb, men efter den initiala upplärningstiden kommer jag ha möjlighet att jobba hemifrån (heldagar eller halvdagar) så vi har i framtiden förhoppningsvis möjlighet att vara rätt flexibla när det kommer till dina behov när det finns tillfällen du inte kan passa honom.

Vi bor nära Västertorp men kan hämta och lämna i närliggande områden utan problem!

Ring eller smsa mig på: 070 447 11 08

//Siri

1 svar på annonsen