Dagmatte & semestervakt finnes

Stad

Stockholm

Datum

den 7 januari 2019 - den 10 augusti 2019

Betalning

150 kr

Beskrivning

Hej!

Mellan 22 December och 7 Januari kan jag ta emot din hund om du ska iväg!

Hemma hos mig bor min amerikanska cocker spaniel tik på 6 år som älskar allt och alla! Din hund kommer få mycket motion och lek under sin tik här, jag går ut me hundarna 2 timmar på morgonen och sen varannan timme går jag ut 20 min och sen en kvällspromenad på en timme. Jag har gått om erfarenhet av olika hundraser, är just nu dagmatte åt 2 suberian huskys, en fransk bulldog och en dalmatin. Jag har tagit hand om amstaff och lite "svårare" raser även problem hundar! Jag kan hjälpa till med lite allt möjligt. Kan din hund inte va hemma själv är det inga problem, hunden får hänga me överallt och behöver hunden träna på att åka tunnelbana och buss så går det oxå!

Din hund måste gå ihop med andra hundar, det går inte att diskutera. Jag bor i Sundbyberg, stockholm i en 4:a på bottenvåningen nära till skog och hundrastgård. Jag kan mötas upp i stan å hämta/lämna hunden om så behövs.

Om mig:
Jag heter Ella och fyller 17 i januari, jag har haft min tik i 5 år och under dom åren har jag tagit hand om hundar titt som tätt och älskar hundar! huskys är absoluta favoritras just nu men alla är välkomna! Har mycket referenser och har en egen sida här på Facebook som heter Ellas hundvakttjänster där det kommer uppdatering om hundarna hos mig!

2 svar på annonsen